Cadastru, Intabulare, Topografie - EuroSurvey
Preturi Cadastru
Carti Funciare, Cadastru - Intabulare, Cadastru apartament, Terenuri cu si fara constructii, Dezmembrari, Alipiri
  • Primiti o calculatie de pret instant!
  • Primiti pe mail un raport cu calculatia si documentele necesare.
Daca doriti o oferta ferma sau doriti mai multe informatii va stam la dispozitie.

Calculeaza Suna acum +40.724.312.109

Terenuri

Documente necesare:
  • Copii legalizate acte de proprietate : contract vanzare cumparare, certificat de mostenitor, sentinta civila, hotarare judecatoreasca, titlu de proprietate, ordinul prefectului, proces-verbal de punere in posesie sau orice alt act prin care a fost dobandit dreptul de proprietate.
  • Copie legalizata Autorizatie de construire sau Certificat de edificare pentru constructii in cazul in care pe teren exista constructii pentru care s-au emis autorizatie de construire sau certificat de edificare de catre Primarie.
  • Certificat fiscal in original emis de Directia Taxe si Impozite locale valabil luna in curs, cu mentiunea pentru "cadastru si intabulare".
  • Copie Xerox CI/BI/CUI ( dupa caz ) proprietar (i).
  • Cereri tip- vor fi puse la dispozitie de noi si se vor completa si semna de proprietar.
NOTA:
In cazul in care actele de proprietate nu au fost transcrise in registrul de transcriptiuni si inscriptiuni, va trebui o declaratie notariala in acest sens.
Termen de executie documentatie 2-3 zile lucratoare. Termen de avizare documentatie 21 zile lucratoare in regim normal sau 7 zile lucratoare in regim de urgenta. Cuantum taxe: 120 RON regim normal sau 600 RON regim de urgenta.
ATENTIE:
In cazul in care exista ca act un certificat de mostenitor, sentinta civila sau hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabila emise dupa 16 aprilie 2009 la taxa de mai sus se va adauga 0.15%*valoare masei succesorale (bunului dobandit) pentru persoane fizice sau 0.5%*valoare din contract pentru persoane juridice..